yoh matta flo!

2011-06-24 @ 19:28:46 | Kommentarer: 0
HEJ!
Nu är det så att jag har varit mitt ute i skogen i tio dagar så jag har inte haft tid med dig min kära blogg hoho eller ni som läser den för den delen.. ;)
Meeeeeeen, imorgon så kommer Hampus hit från trollhättan! Därför vill jag att alla som är sugen på att hitta på en massa saker ska höra av sig för vi tänkte typ göra saker varje dag! :D
Och han ska ta med sig sina.. eh.. eldsaker haha! Ni vet sånt som att man sprutar eld och snurrar eld i luften? Yeah, that shit! Såå.. Kanske någon myskväll i veckan där han kan ha en liten "uppvisning" också?
Hör av er!


2011-06-06 @ 23:52:16 | Kommentarer: 0

Tromben "Solbritt"

2011-06-06 @ 22:24:33 | Hemma Kommentarer: 0
Det kom ju en tromb hit i lördags. Om man kollar i kalendern (och man skulle döpt "stormen") skulle den heta "Stormen Solbitt" HA! Lols. Vi var hos farmor då det hände och den for inte igenom där så vi märkte inte så mycket av den, bara då vi for därifrån. Dock före så stod vi ute och kollade på de svarta molnen. Sen började det blåsa mycket, och sen på en sekund så störtregnade det med det fetaste dropparna jag sett! Jag hade shorts på mig så det gjorde till och med ont att få dom bitchslapandes mot benen då vi sprang för livet haha! Här har ni bilder från det och lite av allt den lämnade efter sig. Dock var det lite synd att vi inte tagit bild på hur det ser ut i början av eljusspåret..
Här springer vi från regnet, haha! Älska bilden. :-)
Våran gård ↑ buhu men det föll åt rätt håll i alla fall !
Haha tycker så synd om Sofias familj! Halva deras lilla timmer föråd blåste bort! Och hennes studsmatta flög över huset och in i skogen en kilometer bort.
Ooch så fick vi dra in bastuflotten som flytit iväg hah..

Off you go.

2011-06-03 @ 11:40:33 | Kommentarer: 0
IDAG ska jag till luleå och köpa en skolavslutningsklänning! OM jag inte hittar en så ska jag låna Vanja's blommiga som hon hade förra året. Och nu är det sommar, nu är det sol, nu är det ko skit i hagen! :-)

:-)

2011-06-02 @ 21:43:13 | Kommentarer: 0
Det glädjer mig att vissa personer fortfarande läser min blogg.

Design By Tasnim
RSS 2.0