Omg..

Åh, kolla på det här, det låter så otroligt nice..
"På Waldorfgymnasiet finns det enda programmet i Umeå som är naturvetenskapligt och estetiskt på samma gång. Det innebär bred kompetens och en rolig gymnasieutbildning. Dessutom får du smida silver, spela teater och åka sex veckor till platser som Barcelona. På pluggtid.

Waldorfprogrammet har en genomgående praktisk approach även i de naturvetenskapliga ämnena, med en studievänlig undervisningsmetod som är utvecklad för att ge den bästa och smidigaste studieupplevelsen. Det innebär bland annat att man läser de teoretiska ämnena på förmiddagen och arbetar med praktiska och estetiska ämnen på eftermiddagarna, och att kurser studeras i perioder istället för i ett uppsplittrat veckoschema. På så sätt blir varje skoldag intressant och det blir roligt och lätt att plugga. Under en skoldag skulle du kunna arbeta med kemi, språk, musik, skulptur och teater. Under ett år kan du vara med om fältstudier i marinbiologi i Norge och arkitektur i Spanien, teaterprojekt, kurser i silversmide, muralmålning och biokemi.

Waldorfgymnasiet är en del av Waldorf Umeå, en fristående tolvårig skola som omfattar årskurserna 1 till 9, gymnasium, förskola och sexårsverksamhet. Skolan är politiskt och ekonomiskt obunden och godkänd av Skolinspektionen. Gymnasieverksamheten håller till i skolans gymnasiebyggnad, naturvetarhus, målningsateljé, träslöjdssalar, smedja, teater- och danssalar."

#1 - Linus

OMG !!! det lät ju fett nice !!

#2 - amanda

Det lät ju helt jävla underbart!